Over Diana

Ik ben Diana van Roekel. Al meerdere jaren werkzaam als tandartsassistente maar op zoek naar een extra uitdaging. Voeding is me al op jonge leeftijd gaan interesseren. Ik merkte dat ik me niet gelukkig voelde in mijn lichaam. Daardoor ben ik zelf op onderzoek uit gegaan en op deze manier ben ik erachter gekomen wat voor mijn lichaam goed is qua voeding en beweging.

Voor mij is het belangrijk dat mensen gelukkig zijn met hun lichaam. Tegenwoordig worden we overal geconfronteerd met gezond leven. Dan mag je geen suikers, vervolgens geen vetten en geen koolhydraten meer. Begrijpelijk dat we niet meer weten wat we nu wél mogen.

Geen shakes, geen repen, geen samengestelde dagmenu’s waar u zich aan moet houden. Wat ik met u wil doen, is kijken naar uw huidige voedingspatroon en samen met u bedenken hoe het beter kan. Geheel afgestemd op uw leefsituatie. Om zo een gezondere leefstijl te ontwikkelen, af te vallen, én heel belangrijk; op gewicht te blijven!

Spreekt het u aan om uw voedingspatroon zo aan te passen dat u deze uw leven lang kunt vol houden? Neem dan contact met mij op!