Werkwijze en tarieven

Ik werk met de methode ‘Ik mag alles eten’ van Gewichtsconsulenten Nederland (GCN).
De ‘ik mag alles eten’ afslankmethode is gebaseerd op het maken van nieuwe keuzes en het zoeken naar alternatieven. Gewicht verliezen is niet het uitgangspunt maar een logisch gevolg. Ik besteed aandacht aan zowel gezonde voeding en beweging. Op het moment dat je je eetgedrag en -gewoonten gaat veranderen en je eigen knelpunten gaat aanpakken zul je ook gewicht verliezen. De oplossing zit namelijk verborgen in jezelf. Ik werk dus niet met diëten maar met richtlijnen.

Kennismakingsgesprek

De eerste afspraak die u maakt is om kennis te maken met elkaar. Ik leg uit hoe mijn werkwijze is en dan wil ik graag van u horen of u er echt voor wilt gaan. Dit is namelijk erg belangrijk. Ik ben er om u te begeleiden en dit doe ik erg graag. Maar u moet beseffen dat u er alleen voor kan zorgen dat het afvallen lukt.

Intakegesprek

Na het kennismakingsgesprek volgt een intakegesprek. Deze afspraak duurt een uur. Ik vraag u een intakeformulier in te vullen, ik stel u vragen over uw huidige leefstijl en u mag op de weegschaal. Aan het einde van deze afspraak krijgt u een eetdagboek mee waarin u voor een paar dagen uw eten moet bijhouden. Ook krijgt u een werkboek mee met opdrachten waarmee u thuis aan de slag gaat.

Vervolgconsult

Na het intakegesprek plannen we een vervolgconsult in. Deze duurt 30 minuten. We bespreken de afgelopen periode en kijken waar de knelpunten zitten. Ook mag u weer op de weegschaal.

Weegmoment

Als u uw doel hebt bereikt maar nog wel graag een stok achter de deur wilt, plan dan een weegmoment in. Deze afspraak duurt een kwartier, we wegen en ik kan u nog tips geven en u kunt uw vragen stellen.

Kennismakingsgesprek 30 minuten: gratis

Intakegesprek 60 minuten: €57,50 (incl. btw)

Vervolgconsult 30 minuten: €30,- (incl. btw)

Weegmoment 15 minuten: €12,50 (incl. btw)